Sunday afternoon på engelska landsbygen

Åkt bil med liten Jack Russell i knät på slingriga vägar i Sussex och Kent och sett ut över de fullt utslagna rapsfälten, de lustiga humletorkarna -”oast houses” eller hop kilns -som sticker upp som små Muminhus och njutit av ännu en varm dag.Vandrat i skog med mattor av Bluebells.

Hyacinthoides non-scripta Bluebells. Om människor behöver hjälp kan dom kalla på goda féer med hjälp av en Bluebell

 

Tillsammans med några andra från byn där jag bor besökt en helt förtjusande trädgård -”Penns in the Rocks” och druckit Afternoon Tea på ett litet slott i Chiddingstone, en gammal by med en gata i Tudorstil, där flera filmer spelats in , bl a en av min gamla mammas favoritfilmer ’A room with a view.’

All in all, en förtjusande söndag!

gammaldags , bedårande trädgård innanför tegelmurar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *